PROJEKTOVANJE I IZVODJENJE ENTERIJERA I EKSTERIJERA

UNIKATNI DIZAJN

Stone lampe

lampa1main-beloStone lampe sa abažurom su deo dekora modernog enterijera svakog stana, kuće i hotela. Mogućnost izrade abažura u raznim bojama, i postolja od različitih vrsta materijala: drveta, prohroma, granita i mermera. Svi korišćeni materijali su 100% ekološki.
detaljnije

Cevaste lampe

cevlampa1-mainCevaste stone, stojeće i zidne lampe su važan deo dekora modernih objekata – kuća, hotela, restorana i parkova. Izrađene su od raznih vrsta metarijala : prohrom – visoki sjaj, mat ili kombinacija visoki sjaj-mat. Mogućnost izrade u raznim bojama - . Svi korišćeni materijali su 100% ekološki.
detaljnije

Svećnjaci

svecnjak1-mainSvećnjaci su deo svakog modernog enterijera kuće, hotela i restorana. Mogućnost izrade u raznim bojama I vrstama materijala – drvo,metal , prohrom, mermer i granit. Svi korišćeni materijali su 100% ekološki.
detaljnije

Klub stolovi

sto1-mainKlub stolovi različitih dimenzija u zavisnosti od potreba enterijera kuća, hotela i restorana.Pravougaonog ili kvadratnog oblika sa detaljima izrađenim od mermera, granita ili ukrasnog prohroma. Mogućnost izrade u raznim bojama,egzotičnog furnira ili od punog egzotičnog drveta. Svi korišćeni materijali su 100% ekološki.
detaljnije

Svi proizvodi firme -"A i D" arhitekte Slobodana Bokića iz Beograda , Republika Srbija , su međunarodno zaštićeni u svetskoj asocijaciji za dizajn :

"World intellectual property organization" Geneve - Switzerland,
Nº - DM / 072 976 - CANDLE HOLDERS
Nº - DM / 072 977 - LAMPS
Nº - DM / 072 978 - TABLS

 
2-svecnjak 3-lampa 1-sto